Wandelgroep ‘t Dorpshuis – wandelen in de maand oktober

 

 

Op vrijdag 6 oktober a.s. is de volgende wandeling vanuit ’t Dorpshuis Ruurlo. Je bent die dag vanaf 10.30 uur welkom in ‘t Dorpshuis voor een kop koffie of thee en wat bij te praten. Een kop koffie/thee kost €0,50. We starten om 11.00 uur met de wandeling bij de bibliotheek in Ruurlo (Dorpsstraat 74). Dus, wil je meedoen, kom op tijd.

De wandeling is ongeveer 5,5 km en we doen dit in een dusdanig tempo dat we uiterlijk om 12.15 uur weer terug zijn. Deelname aan de wandeling is gratis en aan- of afmelden is niet nodig. Bij slecht weer en extreem warm weer gaat de wandeling niet door.  De wandeling daarna is op vrijdag 20  oktober. We wandelen gewoonlijk één keer in de veertien dagen, behalve als er 5 vrijdagen in de maand zijn. Dan wandelen we een keer extra.

Als je zin hebt om mee te gaan ben je van harte welkom. Het is niet alleen goed om te bewegen, maar het is ook heel gezellig met elkaar. Vaak ontstaan er juist door het wandelen leuke (nieuwe) contacten. En wandelen is gezond voor jong en oud.

Voor meer informatie over het wandelen, kijk op deze website of bel telefoonnummer 06-13917062.