Wandelgroep ‘t Dorpshuis bestaat 5 jaar en programma voor de maand juni 2023

 

De wandelgroep van ’t Dorpshuis Ruurlo is in mei 2018 van start gegaan en dat is al weer 5 jaar geleden,

Op vrijdag 19 mei jl. hebben wij dit eerste lustrum gevierd. De wandeling deze morgen ging door De Meene en er werd een stop gemaakt bij De Heikamp, waar alle deelnemers door ’t Dorpshuis werden getrakteerd op koffie of thee met heerlijk gebak.  Wij hopen nog vele mooie wandelingen vanuit ’t Dorpshuis te mogen maken.

Op vrijdag 2 juni a.s. is de volgende wandeling vanuit ’t Dorpshuis Ruurlo. We verzamelen die dag vanaf 10.30 uur voor een gezamenlijk kopje koffie of thee, praten eventueel wat bij en starten om 11.00 uur bij de bibliotheek in Ruurlo (Dorpsstraat 74).  Een kop koffie/thee kost €0,50.
Dus, wil je meedoen, kom dan op tijd. De wandeling is ongeveer 5,5 km en we doen dit in een dusdanig tempo dat we uiterlijk om 12.15 uur weer terug zijn. Deelname aan de wandeling is gratis en aan- of afmelden is niet nodig. Bij slecht weer en extreem warm weer gaat de wandeling niet door.  De wandelingen daarna zijn op de vrijdagen 16 en 23 juni a.s.

We wandelen gewoonlijk één keer in de veertien dagen, behalve als er 5 vrijdagen in de maand zijn.
Dan wandelen we een keer extra.  Als je zin hebt om mee te gaan ben je van harte welkom. Het is niet alleen goed om te bewegen, maar het is ook heel gezellig met elkaar. Vaak ontstaan er juist door het wandelen leuke (nieuwe) contacten.