Wandelen vanuit ‘t Dorpshuis Ruurlo – april 2024

 

Op vrijdag 5 april is er weer de vertrouwde wandeling vanuit ’t Dorpshuis Ruurlo. We verzamelen die dag vanaf 10.30 uur voor een gezamenlijk kopje koffie of thee, praten eventueel wat bij en starten om 11.00 uur bij de bibliotheek in Ruurlo (Dorpsstraat 74). Een kop koffie/thee kost €0,50. Wil je meedoen, kom dan op tijd.  De wandeling is ongeveer 5,5 km en we doen dit in een dusdanig tempo dat we uiterlijk om 12.15 uur weer terug  zijn. Deelname aan de wandeling is gratis, voor eigen risico en aan- of afmelden is niet nodig.  Bij slecht weer gaat de wandeling niet door.

De eerstvolgende wandeling hierna is op vrijdag 19 april. 

We wandelen gewoonlijk één keer in de veertien dagen en steeds op de vrijdagmorgen maar wanneer er 5 vrijdagen in één maand zijn wandelen we een keer extra. Als je zin hebt om mee te gaan ben je van harte welkom. Het is niet alleen goed om te bewegen, maar het is ook heel gezellig met elkaar. Vaak ontstaan er juist door het wandelen leuke (nieuwe) contacten.

Actuele informatie over wandelen vind je op de website van ’t Dorpshuis: www.dorpshuisruurlo.nl of via:  0613917062. Een keer per maand komt er ook een persbericht  met de data van het wandelen in Achterhoek Nieuws, editie Borculo-Ruurlo.